sunnuntai 21. tammikuuta 2018


Presidentti sauli niinistö on mietinnän aika 2:moralistina? Vaikutelma on sauli niinistö aikamme fariseus. Ei voi presidenttinä tunnustaa: 


Matuinvaasio on raakasti jo muutakin kuin esteettinen haitta. Parhaillaan paneelikeskustelu Kallionkirkossa Helsingissä missä oviaukot tukittu esteille islam / terrorismin pelossa. 


Turvallisuusuhka islamin ja matuinvaasion osalta on tunnustettu ja laajalti

Pakoloisilla eli valepakolaisilla on huomattava merkitys maamme turvallisuusuhkona, sillä partanaamojen hyväksyminen omilla ilmoituksillaan lapsiksi on mitä irvokkainta ihmisten kusetusta monessa mielessä perusoikeuksienkin näkökulmasta.Olisi aika muistaa totuus ja vain totuus matu- ja islaminvaasioista: Vain kylmä tylytys keskuuteemme tulleille elintasopakolaisille voi olla kansamme pelastus.


Nato-jäsenyys on ehdoton edellytys turvallisempaan Suomeen ja Länsimeren turvallisuusympäristön huomattavaan paranemiseen.

Suomi oli erittäin liittoutunut viime sodissa Ryssää vastaan, ilman sitä olisimme nyt jollain Kalmukian tasolla väestöltämme ja kansantaloudeltamme. Saksaa ja sen liittolaisia  Japanista alkaen on kohdeltu erittäin mielivaltaisesti vuoden 1944 jälkeen. 

Liittoutumattomia ei kunnioiteta suursodissa, vain liittoutuma voi taata jtk huolto- ja turvallisuuden osalta. Se on nähty 1900-luvun sodissa, kuten Ryssän toimissa imperialismissaan putinismin toimin Tsetseniaa, Georgiaa, Ukrainaa kohtaan alueriistoina ja kansanmurhina.

Sotahistorioitsija kulttuurihistorioitsija Seppo Lehto Tampereen yliopisto Valkoinen Suomi. Vapaussodasta 1918 100 vuotta.
Seppo Lehto @suomi100tampere #presidentinvaalit 2018

-------------------------
Presidentinvaalit 2018: Suomi valkoiseksi kuten itsenäisyytemme alussa 1918 vapaussodan jälkeen.
https://presidentinvaalit-2018.blogspot.fi

--------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti